Plánet oahpahusa. Planlegging

Jeg er ikke erfaren med undervisning. Jeg er ikke fortrolig med læreplaner. Jeg har ikke verdens beste oversikt over undervisningsmaterialet som finnes. Men jeg er vant til å tenke minutter. Jeg er mor. Jeg er medborger i Sápmi og orientert om hva som hender i vår del av verden. Og jeg kan lese. Så her er Planlegging av samiskundervisningen 2016 jeg tenkte jeg kunne følge til neste høst for elevene jeg har i ungdomsskolen og på gymnaset.

Hva synes du?


Mun in leat hárjánan oahpahit. Mun in dovdda oahppoplána sisdoalu bures. Mun in dieđe buot oahppomateriála birra. Muhto mun máhtán jurddašit áiggi ja minuhtaid lohkat. Mun lean eadni. Mun lean sápmelaš ja oassi servodagas maid dovddan bures. Ja mun máhtán lohkat. Nu ahte, dá lea oahpahusplána (Planlegging av samiskundervisningen 2016) maid jurddašan čakčat čuovvut go oahpahan nuoraidskuvlla ja joatkkaskuvlla ohppiid.

Makkár orro?

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s